Redaktionen

Catalina Peña-Guillén er redaktør og skribent på www.dennyeverden.dk.

Hun er født 1973 i Cuenca, Ecuador. Juridisk og historisk researcher med en doktorgrad i jura ved Universitat de Barcelona i Spanien.

I 2013 udgav hun (sammen med Jesper Sørensen) historiebogen "Det glemte eksperiment" om en skandaleramt dansk udvandring til Venezuela i 1938 (Forlaget Rosenkilde & Bahnhof).

Catalina Peña-Guillén har masters i strafferet fra Universitat de Barcelona og Universitat Pompeu Fabra. Hun er uddannet advokat med en doktorgrad i retspraksis fra Universidad de Cuenca i Ecuador, hvor hun stiftede og var direktør for gruppen for rehabilitering og støtte til de indsatte (GRAI-UC).

Catalina Peña-Guillén taler ved konferencer om bioetik og juridiske anliggender og har publikationer om juridiske emner.

Jesper Sørensen er redaktør og skribent på www.dennyeverden.dk. Han er født i 1969 i Bogense, Danmark. Han er journalist på TV Syd og har tidligere arbejdet for Vejle Amts Folkeblad, Horsens Folkeblad og Jydske Vestkysten.

I 2009 udkom hans første bog, "Alle dage er som søndag", om sangeren og kulturfænomenet Morrissey (Forlaget Rosenkilde & Bahnhof). På samme forlag udgav han i 2013 historiebogen "Det glemte eksperiment" sammen med Catalina Peña-Guillén.

Jesper Sørensen er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1997. Han er tidligere praktikantvejleder og tillidsmand på Vejle Amts Folkeblad. I 2013 var han fem uger i praktik på avisen El Mercurio i Cuenca i Ecuador.

Find mig på Twitter: #jesperresearch og på Linkedin http://www.linkedin.com/in/jesperfravejle

Nicolas Lund-Larsen skriver til sitet om Mexico, resten af Mellemamerika og Caribien. Det gør han med base i Miami, hvor han har boet i en årrække.
Fra 1994 til 2005 var han fotojournalist hos Berlingske Lokalaviser.
 
Som næstformand for Pressefotografforbundet og via kurser og efteruddannelse udviklede han sit interesseområde fra den lokale journalistik til at omfatte nationale og internationale emner.
 
Ved siden af fotojournalistikken har Nicolas Lund-Larsen arbejdet med politik.
Nicolas Lund-Larsen er søn af en mexicansk mand og en dansk kvinde.

| Svar

Nyeste kommentarer

24.02 | 19:42

Vi har længe ikke haft tid til at opdatere dennyeverden.dk
Men vi beholder materialet online, fordi mange stadig besøger siden alligevel. Tak for interessen.

30.10 | 22:02

WOW -

03.04 | 19:42

Hej,

Super fin side! Jeg kan godt lide at i går ned i dybden på emnerne!
Hvis i vil kan i også se min side her: https://www.sporttema.dk

Mvh.
Christian

23.01 | 07:17

denne sidde er god